Despre noi

Cîteva cuvinte despre Noi!

AluCruise.ro

Am pornit intreprinderea noastră cu scopul de a fabrica produse de calitate care satisfac toate nevoile clienților. Asemenea producătorilor de peste mări și noi credem că cel mai important lucru este calitatea și durabilitatea fără compromisuri. Deacea de la primi pași pînă la finisare ne trudim pentru obținerea calității.

Planurile de construcție a bărcilor cu motoare am executat cu ajutorul facultății de technică si navigație la Budapesta. Mulțumită tratatelor continuu și ajutorul acestora am obținut forma ambarcațiunilor în ”V”, confortabilitatea ansamblului puntelor, marea stabilitate, scufundarea minimă și rapiditatea extraordinară pe lăngă un consum redus.

Nu avem o mare experiență în fabricarea acestora – precum nimeni în Ungaria în fabricarea bărcilor cu motoare din aluminiu – dar credem cert că merită să creștem oferta pieței în prezent cu gama noastră de produse. În momentul de față în  țara noastră este răspăndită fabricarea vaselor mici din plastic sau fibră de sticlă, în primul rănd mulțumită technologiei de fabricație mult mai ieftine, mulțumită nevoilor de automatizări joase.

Aluminiu carenă Beneficii

Prin urmare, coca din aluminiu mult mai ușor decât fier sau din plastic este mai mică de scufundare cu barca.

Prin greutatea mai mică, consumul redus de energie, mai puțină putere a motorului să fie aceeași viteză.

Plăcile de aluminiu nu corodează. Așa-numitele “carene eterne” poate fi construită numai prin șlefuire, colorarea poate fi reînnoită

Pagubele barca ușor de reparat, cu sudură sau șlefuire. După reparație, rămâne durabil.

Érdekel

SERVICIILE NOASTRE

Bărci și de fabricație remorcă transport

de fabricație cu barca

remorcă cu barca

Am  început producția și comercializarea ambarcațiunilor mici și bărcilor cu motor din aluminiu tip american. În  Ungaria sînt  accesibile exclusiv la noi, sub numele AluCruise, cu tapițerie caucicată specială din aliaj de aluminiu, foarte rezistent imprejurimilor umede, și puteți selecta dintr o gamă largă de echipamente. De asemea producem bărci cu motoare la cererea dumneavoastră speciale.

Nu mai e nevoie să căutați peste mări și tări, deja e accesibil și în Ungaria la prețuri mult mai avantajoase. Producție internă, garanție europeană cu service continuu.

Ambarcațiunile noastre dețin clasificare EC, deasemenea fabricăm trailere pentru ambarcațiuni. Executăm verificarea technică și punerea în circulație tuturor produselor noastre.

Este produs din oțel galvanizat în mijloc cu role de cauciuc, în lateral cu suport pentru roți din cauciuc mari, în spate cu role de cauciuc mari rabatabile pentru punerea pe apă ă ușoară. Cu axe de frînă Knott, cu sarcină de pînă la 1350 kg, cu butuc de roată Knott, cu cîrlig Knott, cu cioc de mînă Knott.